members.terlajaktravel.com

Suraya

Nama : Suraya .

Asal : Sabah.

Tempat yang pernah dilawati bersama Terlajak Travel : Europe ( UK , Netherlands , Belgium , German , Switzerland , Luxembourg , France.)

Pengalaman saya bersama Terlajak Travels :

Saya kenal Terlajak Travel ni dari Facebook masa tu saya tengok masa tu tempat-tempat yang ditawarkan oleh Terlajak Travel ni very interesting. Saya pun contact kompeni ni untuk bertanya tentang apa promo yang ada waktu itu. Masa tu tahun 2019 dan promo masa tu namanya Europe Tour. Satu lagi saya tengok harga yang disertakan very reasonable dan nampaklah the happy and smiling faces of peserta yang telah join trip dengan Kompeni ni.

Apa yang saya suka semasa trip tu ialah itinerary flexible. Contohnya kami nak pergi ke satu lokasi ni yang tiada dalam itinerary. Kami pun bagitahu lah guide kami tentang hasrat kami nak ke tempat tu, Alhamdulillah dapat juga kami pergi walaupun tiada dalam itinerary. Benda macam ni buat kami senang hati untuk berjalan2 dengan Terlajak Travel ni.

Kalau pasal tour guide, Alhamdulillah tour guide yang ditugaskan kepada kami sangat bagus dan berpengalaman. Kami dijaga dengan baik oleh tour leader. Tempat makan semua dibawa oleh tour guide dan makanan2 semua sedap. Overall sepanjang trip ni, Alhamdulillah saya berpuas hati sangat. Saya ingin beri cadangan kalau boleh gunakan flight lain selain Singapore Airline kerasa saya rasa tidak selesa apabila ada makanan tidak halal dihidangkan walaupun saya tak makan tapi saya rasa tidak selesa bila orang sebelah saya sedang makan makanan tidak halal. Setakat ini itu sahaja dari saya terima kasih.


Leave a Reply

Your email address will not be published.