members.terlajaktravel.com

Norlia Binti Ahmad

Nama : Norlia Binti Ahmad.

Asal : Sabah.

Tempat yang pernah dilawati bersama Terlajak Travel : Da lat, Vietnam

Pengalaman saya bersama Terlajak Travels :

Akak pilih terlajak travel sebab harga yang ditawarkan bagi akak amatlah padan dengan pakej yang disertakan. Masa tu akak bandingkan dengan pakej yang lain, memang Nampak yang pakej kompeni ni lagi berpatutan.

Segala persediaan yang kompeni sediakan sebelum trip akak ni Alhamdulillah buat akak rasa senang, takde rasa kelam kabut. Dari segi pengurusan dekat lapangan terbang pun sama jugak. Luggage dan urusan check in semua diuruskan oleh pihak terlajak travel.

Dari segi itinerary yang dibagi ni, akak tengok tidaklah padat sangat dan tak renggang sangat. Semua ok je dari segi itinerary ni. Kalau cerita pasal makanan ni, nasib baik tour guide bawa kami ke tempat makanan yang halal sebab agak susah nak percaya makanan yang dijual disitu.

So far tour leader ni akak tengok dia jalankan je tugas dia Alhamdulillah semuanya berjalan lancar je. Tengok semua smooth je dia uruskan. Akak rasa puas hati lah dengan semua benda yand diprovide oleh kompeni ni.

Ini pun akak first time guna khidmat Terlajak Travel ni, so takda apa nak di complain kan. Insya Allah kalau de rezeki lagi bolehlah akak ambik dengan terlajak travel ni. Tengokkan cara kompeni ni uruskan akak boleh sarankan dekat kawan-kawan akak. So far ni jelah yang akak dapat kongsikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.